(Android/iOS) Family Mysteries: Poisonous Promises cheat kód zvýšení primogems
Feb 23, 2022 23:54:51 GMT -4
Post by terhuchajeanhagg on Feb 23, 2022 23:54:51 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Family Mysteries: Poisonous Promises ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Family Mysteries: Poisonous Promises IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód zvýšení primogems ▞▞▞
▞▞▞ Family Mysteries: Poisonous Promises 2022 version ▞▞▞
Miluji všechny vaše hry, kluci, jste úžasní!!!
Je to bezvadná hra. Prostě nestojí za to platit. Hrál jsem, abych zjistil, jestli příběh udrží mou pozornost natolik, že chci zaplatit. A ne, není.
Hra se mi moc líbí. Je to náročný a zajímavý příběh. Důvod, proč jsem shodil hvězdičku, je ten, že nemám rád hry, u kterých není jasné, že za dokončení musíte zaplatit. Mám pocit, že je to manipulativní. Zaplatil jsem... a nelituji... Jen si myslím, že to není příliš etické.
Dobrá hra, jen škoda, že nefungují videa u předělů. Za více než 120 Kč je to opravdu podivné. Ujdou většinou ostatní Artifex her videa bez potíží. Artifex hry hraji je vcelku často. Škoda.
Obvyklé A\M jízdné, skvělá grafika, hádanky atd. Ale bonus byl žalostně krátký, proto ta vypadlá hvězdička. Přesto doporučeno.
Velmi zábavné. Těšíme se na další hraní.
Brilantní hry si zaslouží pět hvězdiček
PRÁVĚ PŘEJASNĚNÝ COMP. CELÁ HRA - PŘED NĚKOLIK MINUTAMI (sběratelská sbírka atd.). Má brilantní hlasové herectví, vynikající grafiku, velkolepý příběh s brilantními zvraty a miluje, jak vše souvisí. Nicméně máte 2, buďte extrémně přesní: hádanky se skrytými předměty – protože někdy nereagují okamžitě, hádanky byly extrémně náročné (zejména hádanky stoupenců – ano, zasekly se na nich 4 chvíle), uvízly na 1. morph předmětu a sběratelské předměty byly těžké 2 najít. Kromě tetování: Výborně, je to skvělé!
Family Mysteries: Poisonous Promises ጀብዱ hawy
Velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi dobra hra
Dobrý
Hádanky jsou lepkavé a těžko se ovládají na Androidu, ale co opravdu nesnáším je, když puzzle dokončíte a nedostanete kredit! bonusová kapitola kotvení člunů byla moje poslední kapka, konečně jsem se vyhnul bouřkám a katastrofám a seděl v červené zóně. Konečně stisknutí přeskočit. Když loď podnikla stejnou cestu, jakou jsem právě dokončil? Příliš mnoho z nich a zasažení objektů ve scénách HOP bez kreditu nebo shody a nápovědy zasáhne stejnou položku? Nestojí vám hlava? pokud ovládání fungovalo hra dobrá pro mladší věkovou skupinu.
Skvělá hra, skvělá grafika a skvělý příběh.Zajímavé a dostatečně náročné na to, abyste se k tomu vraceli.
Abych byl upřímný, zdá se to jako dobrá hra, ale mě osobně se hra nelíbila!
Vypadá to jako dobrá hra, ale ovládání je na mé galaxii S6 až frustrujícím způsobem nekonzistentní, abych si hru užil.
Zábavné a vzrušující hrát
Všechny hry jsou náročné a zábavné
Skvělé herní dialogy už tolik ne
Ok hra. PŘÍLIŠ DRAHÉ. odinstalování.
Super hra!!!!
Tiledom - Matching Puzzle Game Puzzel pusr
Skvělá hra, spíše jako skvělá 1 úroveň hry. Užil jsem si prvních pár minut hry, ale po 1. LVL se VYPLATÍ HRÁT. Nesnáším přepadení žádostmi o $ téměř okamžitě poté, co jsem začal hrát hru, takže ode mě 1 hvězda. Edit: ano, vaše aplikace říká vyzkoušet zdarma a poté koupit, jen si myslím, že k rozhodnutí nestačí jediná úroveň. Hry nakupuji často, ale nesnáším plýtvání $, když hry nesplňují inzerované informace, 1 krátký LVL mě nepřesvědčí.
Dobrý.
Prostě hrozné. Konstantní HOGs. HOGS nejsou dobrodružství ani záhady, jsou nudné a bezduché.
Vynikající
Miluji hraní této hry! Je to vaše obvyklé vysoké standardy a hra je skvělá, stejně jako příběh a grafika!! Doufám, že je to další z tvé série!! Dík!!
úžasná hra
yayaayaaya!!!!!!
Mohl bys to udělat lépe
Stejný starý příběh
Důkladně jsem si tuto hru užíval, dokud se kdykoli změnila scéna, video zamrzlo, ale řeč a příběh pokračovaly. Musel jsem stále mačkat tlačítko přeskočení, takže jsem zmeškal část hry. Opravdu otravné.
Dobrá detektivní hra.
Miluji dobrou záhadu
Zklamaný, že pouze 1. kapitola je zdarma
가족의 신비: 독이 든 약속 어드벤처 ajgm
Vždy rád hraji hry od tohoto vývojáře. Všechny hry zde doporučuji ke hraní všem, kteří mají rádi záhadné logické hry. Ale zadní stranou této hry je, že si ji musíte koupit, abyste mohli hrát plné hry, nebo si je můžete předplatit za klíče zdarma každý měsíc.
Dobrá hra. Bál se o želvu, ale byla vypuštěna. Nice touch koupí plnou hru.
Family Mysteries: Poisonous Promises ผจญภัย aev