Post by terhuchajeanhagg on Feb 24, 2022 0:03:50 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Carrom Pool: Disc Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Carrom Pool: Disc Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ διακριτικά δημιουργίας κωδικών ▞▞▞
▞▞▞ Carrom Pool: Disc Game 2022 version ▞▞▞
είναι καλό, αλλά μερικές φορές δημιουργεί πρόβλημα όταν παίζετε με φίλους
Κολλάει τοσο που με ανάγκασε να το καταργήσω
Primitive Brothers : Endless Evolution Simulasi cfom
Τόσο πολύ bug, μερικές φορές δείχνει ότι ο αντίπαλος κερδίζει ενώ εγώ παίζω τον αγώνα
Το παιχνίδι είναι πολύ καλό, αλλά θα πρέπει να μειώσουν τον αριθμό των διαφημίσεων. & Προσθέστε επίσης κάποιο εφέ 3D για ειδική λήψη.
Πολύ καλά
Ενώ έπαιζα είχα 80k νομίσματα αλλά ξαφνικά μειώθηκε σε 1k μόνο παρακαλώ δώστε μου τα κέρματά μου πίσω! Ίσως υπάρχει κάποιο σφάλμα!
Οι διαφημίσεις που παρέχονται σε αυτήν την εφαρμογή είναι ακατάλληλες και περιλαμβάνουν περιεχόμενο για ενήλικες, ειδικά την εφαρμογή bela, προσπαθήστε να αφαιρέσετε αυτές τις διαφημίσεις, καθώς αυτοί οι τύποι παιχνιδιών παίζονται επίσης από πολλά παιδιά.
Μπορεί κάποιος να εξηγήσει το σύστημα βαθμών; Είχα 4081 νομίσματα πριν τον αγώνα και κέρδισα έναν αγώνα 400 πόντων...Έπρεπε να είχα πάρει 400 πόντους και το σύνολο θα γινόταν 4481 πόντοι...αλλά το σύνολο βγήκε 4281 πόντοι... Αυτό συμβαίνει εδώ και λίγο καιρό. .αλλά τα άλλα είναι υπέροχα...
Miniclip παρακαλώ απαγορεύστε την εφαρμογή τρίτων όπως το lulubox, aim carrom, bit aim, aim best, κ.λπ. Κάντε αυτό το παιχνίδι δίκαιο....
Αυτό το παιχνίδι είναι χάλια! Παγώνει στο τηλέφωνό μου όταν παίζω με άλλους. Θα πρέπει να βελτιστοποιήσετε αυτό το παιχνίδι για το Realme 6 διαφορετικά θα του δώσω ένα αστέρι.
Το παιχνίδι ήταν καλό. Αλλά οι διαφημίσεις με έκαναν να βαθμολογήσω έτσι. Είναι πολύ λυπηρό να απεγκαταστήσετε μόνο για αυτές τις ενοχλητικές διαφημίσεις
η γραμμή σκόπευσης (λευκή γραμμή) διευκολύνει το potting. Θα πρέπει να αφαιρεθεί ή θα πρέπει να είναι μέχρι τον επιθετικό για να κάνει το παιχνίδι δύσκολο για τους παίκτες.
Τώρα έγινε πλήρως εμπορικό, πάρα πολλές διαφημίσεις για να μας ενοχλήσουν..
Το παιχνίδι καλό. Χρειάζεται όμως 2 ενημερώσεις όπως το offline παιχνίδι mod υπολογιστή και να κόψει μερικές προσθήκες γιατί υπάρχουν πολλές προσθήκες . 🥰 Για adds probelm δίνω 3 🌟 αλλιώς δίνω 5 🌟
Καλός
Δεν μπορώ να ξεκινήσω το παιχνίδι μου.... Πείτε μου ότι η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο έχει πέσει και δεν ξεκινά Παρακαλώ βοηθήστε την ομάδα MINICLIP.....
Πολύ καλό, η μικρή αγορά αφαιρεί τις διαφημίσεις
Είναι πολύ εμφανές Προσθέτει.. όταν έχασα στο παιχνίδι ακόμα και το showin του προσθέτει... μισώ πάρα πολύ τις προσθήκες... γι' αυτό δίνω αυτό το 2 αστέρι...
Η διαφήμιση μετά από κάθε παιχνίδι είναι αηδιαστική
Καλό παιχνίδι Ξοδεύω πολύ χρόνο και ελευθερώνομαι όλη μου η απογοήτευση, κακό γιατί υπάρχουν πολλές διαφημίσεις....
Αυτό το παιχνίδι είναι φοβερό για να παίξετε το καλύτερο παιχνίδι στο διαδίκτυο που έχω παίξει ποτέ με τους φίλους και την οικογένειά μου, πολύ διασκεδαστικό μπορούμε να συνομιλήσουμε εύκολα με τους φίλους μας το καλύτερο παιχνίδι ❤
το παιχνίδι είναι καλό αλλά προσθέτει πάρα πολλά
Αγαπητέ Miniclip Ξαφνικά τα 60k κέρματά μου αφαιρούνται χωρίς κανένα λόγο, έχω 130k νομίσματα αλλά τώρα 69k νομίσματα Παρακαλώ επιστρέψτε τα νομίσματα μου
Μάλλον 0 αστέρων, σε πολλές διαφημίσεις μετά από κάθε παιχνίδι Η χειρότερη εφαρμογή μην την κατεβάσετε Και επίσης πληρώστε για να κερδίσετε το παιχνίδι... Χρειάζεστε χρήματα για να αγοράσετε δύναμη απεργίας
Κακή εμπειρία σχετικά με αυτό το παιχνίδι. Ο αντίπαλος κερδίζει όλες τις φορές που χάνουμε ακόμα και σε μικρά παιχνίδια. Εντελώς σπατάλη
Carrom Pool: Disc Game ספורט nvu
Αυτή η έκδοση 5.4.3 δεν λειτουργεί για να μην υποστηρίζει το Android 10, λύστε το πρόβλημα 😞
Αυτή είναι μια καλή εφαρμογή, αλλά οι διαφημίσεις έχουν τελειώσει πολύ..... Αφαιρέστε τις διαφημίσεις.....
παρακαλούμε λάβετε κάποιες ενημερώσεις όπως μπορούμε να συνομιλήσουμε με τους φίλους μας στα προσωπικά εισερχόμενα όχι μόνο κατά την ώρα του αγώνα. παρακαλώ σκεφτείτε να λάβετε αυτές τις ενημερώσεις. πάνω από όλα είναι μια καλή εφαρμογή gaming.
Πρέπει να προστεθεί σύστημα ήχου ομιλίας. Περισσότερη διαφήμιση πολύ αηδιαστική. Όλα είναι μέτρια. ΟΧΙ καλα.
Carrom Pool: Disc Game Spor kxu
Αυτό το παιχνίδι, όπως και όλα τα παιχνίδια σας, είναι στημένα, με bots και με μεγάλη απώλεια σύνδεσης, σκόπιμα. Ξέρω ότι όλοι στο miniclip δεν κάνετε τίποτα γι' αυτό. Θα απεγκαταστήσω όλα τα παιχνίδια από το miniclip, θα συμβουλεύατε όλους να κάνουν το ίδιο.
Ωραίο παιχνίδι αλλά τόσες πολλές διαφημίσεις. Εμφάνιση παιχνίδι με παιχνίδι Πολύ βαρετό εκεί γιατί διαγράφω αυτό το παιχνίδι.
Γεια σας προγραμματιστές Δεδομένου ότι παίζω αυτό το παιχνίδι εδώ και πολλά χρόνια, μπορείτε να φανταστείτε πόσο μου αρέσει. Ωστόσο, δεν είμαι εδώ για να πω τίποτα για τα κανονικά παιχνίδια και σανίδες, είμαι εδώ για να εκτιμήσω το νέο σας παγοδρόμιο Manali. Αυτή είναι μια καταπληκτική προσθήκη, αν γίνει μόνιμη με λίγους κανόνες παιχνιδιού, θα μπορούσε να είναι η καλύτερη του είδους της. Σκέφτηκα εάν (στη γραμμή του επιθετικού και στο πίσω μέρος της γραμμής του επιθετικού το παιχνίδι θα είναι λάθος και περιορισμένο), αυτό το ταμπλό θα μπορούσε να είναι πραγματικό στολίδι. Σκεφτείτε και κάντε το μόνιμο και στους τρεις τύπους του παιχνιδιού... ευχαριστώ
Η εφαρμογή είναι καλή, αλλά τα νομίσματα που συγκέντρωσα μειώνονται έως και 20000 χωρίς ειδοποίηση
Πολύ καλό παιχνίδι είναι το καλύτερο παιχνίδι carrom που έπαιξα ποτέ στο διαδίκτυο οι αγώνες είναι πολύ καλοί και τα γραφικά είναι υπέροχα, είναι πολύ καλό παιχνίδι και χρειάζεται μόνο λίγο χώρο, θα πρέπει πραγματικά να το δοκιμάσετε
Είναι πολύ καλό παιχνίδι, αλλά υπάρχει κάποιο πρόβλημα όπως το ADS
καλό παιχνίδι carrom αλλά υπάρχουν κάποια θέματα 1. τόσες πολλές διαφημίσεις
Морской Бильярд - Carrom Pool: Disc Game Спортивные игры fqio
Πολύ καλή και ευχάριστη εφαρμογή αλλά λόγω διαφημίσεων δίνω μόνο 4 αστέρια ⭐