Post by terhuchajeanhagg on Feb 24, 2022 0:06:52 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dandara: Trials of Fear Edition ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dandara: Trials of Fear Edition IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi povećavaju primogeme ▞▞▞
▞▞▞ Dandara: Trials of Fear Edition 2022 version ▞▞▞
Kao student programiranja, opsjednut razvojem igara i (naravno) Brazilac, kažem: Volim igru!
Dandara: Trials of Fear Edition Piedzīvojumu spēles gtd
Samo sam zapeo na ekranu za učitavanje s trakom za učitavanje i slikom djevojke, može li netko pomoći
Criminal Case Piedzīvojumu spēles nfa
Super na galaxy S10 kontrole su u redu
Nevjerojatna igra. Jedan od najboljih u ovom žanru, a čak se dobro kontrolira i na mobitelu. Lud!
Dandara: Trials of Fear Edition ایڈونچر utzb
Jogo nacional e fantástico! Só peca na história, muito poética e vazia. Poderia ter aproveitado melhor os personagens nacionais que foram jogados na história, e desenvolver melhor o mundo.
Sjajna igra. Igrao sam samo 10 minuta, ali sam se osjećao prisiljenim dati 5 zvjezdica.Prošlo je dosta vremena otkako sam igrao dobru igru kao što je ova, s tako dobrom igrom i glazbom. Ovo je lekcija kako napraviti mobilne igre. Čestitamo Raw Fury.
Nisam dovoljno strpljiv da svaki pojedinačni hitac bude odgođen u kombinaciji s čudnim neprijateljima zida koji se magično pojavljuju nakon što sam se već pomaknuo. Da, nije zabavno. 2 zvjezdice za pristojnu grafiku.
Iskreno, preteško. To dolazi od osobe koja je igrala sve hardcore metroidvania igre ikad i uživa prilično teškoće. Iskreno, čini se da su programeri testirali igru, mislili da je u nekom trenutku prejednostavna i popravili su to tako što su raznijeli zdravlje, domet i napad kd određenih neprijatelja. Za igru koja koristi vrlo osebujnu i ograničavajuću mehaniku kretanja, to je D potez. Ponekad ne ostavljajući mogućnosti za preživljavanje. Znam da se čita kao post bijesa, ali samo naprijed i probaj.
ne možeš ni hodati u ovoj igri. krećete se po igri tako što se povlačite po ekranu pomoću svojevrsnog mehanizma kuke koji je toliko dosadan. Volio bih da mogu vratiti svoj novac.
Ništa za reći osim IGRAJTE, izvrsno
Uzimajući klasični metroidvania stil i kombinirajući ga s kontrolama koje stvarno dobro funkcioniraju na mobilnim uređajima. Više mobilnih igara mora biti ovakvih.
dao bih ovome pet zvjezdica, ali neki mentalni div odlučio je staviti gumb za pauzu na isto mjesto kao i kontroler pokreta. ajde čovječe..... idioti.
Dandara je razbio moju ovisnost o COD Mobile! Jedino što nedostaje je spremanje u oblak kako bih mogao igrati na različitim uređajima.
Nevjerojatan posao u igri plus još dodanih stvari što je lijepo, pa hvala
Odlična igra, ali moj gamepad ne radi, jer samo tipka za pokretanje nešto radi. Bilo bi nevjerojatno kada biste mogli ponovno mapirati gumbe.
Ovo je najbolja pustolovna puzzle platformska igra u posljednjih nekoliko godina i možda sljedećih nekoliko godina!
Stvarno mi se svidjelo, nevjerojatni vizuali, impresivno i s dobrim poteškoćama
Ovakve bi mobilne igre više trebale biti. Način na koji tečno radi sa zaslonom osjetljivim na dodir, bilo namjerno ili samo sretna slučajnost, čini ovu jednu od mojih 5 najboljih igara na mobitelu. Volio bih da sve igre budu sličnije ovome i da razmišljam o inovativnim načinima na koje se mobilni uređaj može koristiti kao platforma za igranje umjesto samo kutije za plijen/gotcha/dajte nam više novca, smeće s kožom koje je Play trgovina trenutno preplavljena. Hvala programerima na brizi. Vi ste razlog zašto su igre još uvijek zabavne!
Ovo je u biti igra Metroidvania Souls. Kontrole su prilično dobre za mobilnu igru. Iako je pokret u biti cilj i pomaknite se do cilja, a pomicanjem letite u ravnoj liniji. To ima implikacije na način na koji se krećete i čini igru prilično taktičkom u načinu na koji se krećete. Isprva me ovo malo oduševilo, ali je intuitivno i čine da ikt radi jako dobro. Pikselska grafika ne ide predaleko u retro svijet pa stvari iskaču s ekrana kao što bi i trebale. To je zapravo izazovno, ali sve ima očigledan način rješavanja. Karta je stvarno lijepa, s tipičnim otključavanjem u Metroid stilu i praćenjem unazad. Nema problema u pogledu cijena/mikrotransakcija. Iskreno, rado bih platio 10 dolara za ovakvu igru na Androidu. Riječ je o jedinstvenom shvaćanju nekoliko formata, urađeno uz prekrasnu glazbu i umjetnički stil.
Igra je super. Izazovno je a da niste Dark Souls. Da, smrtna kazna je kazna, ali možete povratiti ono što ste izgubili tako što ćete doći do svog leša baš kao u mnogim igrama vani. I o, čovječe, da ti kažem nešto: kakav sjajan soundtrack! Volim igru!
Jedna od najboljih igara koje sam ikad igrao na mobitelu.. Hvala Dev
Stvarno sjajna igra za ljude koji vole Hollow Knight ili Dead Cells. Osjećaj je prirodan za igranje na mobitelu. To može biti izazovno u nekim područjima, ali čini da se osjećate ostvarenim kada prođete.
Super. Sjajan soundtrack. Sviđa mi se znanstvenofantastična tema.
Zaslon je malo odsječen na lijevom rubu što iritira i izgleda van. Osim toga, sama igra je stvarno zabavna.
Dobra igra ako volite istraživanje i zagonetke. No, ova će igra biti lakša s kontrolerom.
Jednostavno zadivljujuće i stresno. To je igra u kojoj ćete provoditi sate igrajući se kroz svemir u koji ste umetnuti, ali i zbog težine igre koja svako postignuće čini iznimno zadovoljavajućim.
Mrzim igrice s pikselima.
Jedinstven platformer s pristojnim zagonetkama, vjerojatno je moja omiljena igra na Nvidia Shieldu
Izvrsna glazba, odlična igra!
Neuredne kontrole, skakanje s jedne na drugu platformu, dosadno
Spremanje u oblak nije moguće
Fantastična metroidvania igra s jedinstvenim igranjem i prekrasnom grafikom. Malo je kratak, ali s obzirom na cijenu na mobitelu i kvalitetu igre, rekao bih da se 100% isplati, pogotovo s novim besplatnim dodanim sadržajem koji stvarno doprinosi iskustvu. Izvrsno radi s kontrolerom na Chromebooku (Pixelbook Go).
Ovo je bila tako dobro osmišljena igra! To je prava razina izazova i tako zabavno!
nije moja šalica čaja...zapravo prilično dosadna...
Sjajna igra. Ono što je izgubilo 2 zvjezdice je kako skok nekako gubi sposobnost automatskog ciljanja u borbi Waiter and Waster. Išlo se od ciljanja u općem smjeru do potrebe da se cilja u središte platformi. To je sranje. Mislim da je soba obrubljena mjestima za slijetanje, ali ja često stojim tamo i primam udarac jer je ona očito bez mozga.
Ovo je vrsta igre koju sam tražio!!!! Tek sam počeo igrati, ali sam bio zaljubljen i prije nego što sam ga otvorio. Živim za metrodvanije s istraživanjem i zagonetkama uz nježnu glazbu i priču 10 zvjezdica!!! Uredi: napravi dandaru 2
Um dos melhores jogos que já joguei na vida! 💖 Amei a história, os personagens, ambientação, a OST... Tudo muito poético e artístico; um conceito bem diferenciado para jogos de plataforma! 🤩 ⚠️SPOILER⚠️: A dificuldade em algumas áreas e chefes (Tormenta... 😠😅) chega a ser apsurda! Eu quase taquei meu celular na parede na parte da torre do relógio! 😂 Mas passar dessa área compensou, pois a Presença Deslocada é uma arma bem roubada, eu consegui skipar muitas lutas difíceis usando-a! 😂
Duga priča, zadovoljavajuće bitke. Konačni šef je ipak pretežak.
Volio bih da ima više šefova...
Sjajna igra ! Pun iznenađenja i uvjerljive priče
Izuzetna, zaista divna igra. Platformiranje je pogodno, nikad se ne osjećam kao da me igra drži za ruku vodeći me kao dijete. Zagonetke su dobro osmišljene, traversal nikad ne zastari i to mi izaziva takvu nostalgiju. Volio bih da je više ovakvih igara za mobilne uređaje, samo potpuno razrađena igra bez oglasa ili iap bs.
Dandara: Trials of Fear Edition ጀብዱ jrh
izvrsna igra
To je vraški dobra igra uništena lošim kontrolama. Kada bi se standardni vatrogasni mehaničar učitavao brže umjesto da se uključi pola sekunde, ako bi sposobnost lansiranja omogućila daljnje postavljanje i ako bi obični hitac otišao dalje, bilo bi idealno. Nisam siguran jesu li to namjerni dizajni koji su napravljeni da predstavljaju izazov, ali uzrokuju frustraciju, ometaju napredak i ograničavaju ono što bi trebalo biti ugodno iskustvo. To je samo igra, možeš dopustiti te stvari i još je teško.
Sjajna, zabavna igra koja izgleda prekrasno! Šteta što programeri nisu dodali podršku za izrezano područje na ekranu. Sada se moram igrati s ogromnom crnom trakom zbog male rupe za kameru
Do nedavno nisam imao nikakvih problema. Našao sam škrinju s nadogradnjom osovine sjećanja i od otvaranja te škrinje nisam mogao ispaliti svoje projektile. Prema zadanim postavkama, s ciljem pucanja i dodirom s druge strane zaslona, sada ispaljuje osovinu sjećanja, a ne projektil. Ima li popravka? Molim vas pomozite kako bih mogao nastaviti igrati ovu lijepu i izazovnu igru. Hvala!! EDIT: Hvala dev. za pravovremeni odgovor. Recenzija je ažurirana. VOLIM i toplo preporučujem!