Post by terhuchajeanhagg on Feb 24, 2022 0:15:43 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman vs Zombies ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman vs Zombies IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz sikkələr aldadır ▞▞▞
▞▞▞ Stickman vs Zombies 2022 version ▞▞▞
suhel sevgi bax
Oynamaq həqiqətən əyləncəli əla oyundur
Əyləncəli oyundur, amma ona 4 ulduz verməyimin səbəbi dron və ya zombi kimi bəzi şeylərin olmamasıdır 🐕
Stickman vs Zombies Экшен smki
Bu oyunu bəyənirəm.Onu işə salmaqda probleminiz varsa, wifi-ı söndürməyə çalışın. Wi-Fi aktiv olduqda (android 9) qəzaya uğramağa davam etdi, lakin məlumat bağlantısı ilə yaxşı işləyir. Ümid edirəm ki, bu, tezliklə düzəldiləcək, çünki yaxşı oyundur. Düymələri hərəkət etdirə və ya düymə tərzini dəyişdirə biləcəyiniz xüsusi idarəetmələr də əla olardı.
Mən oyunu sevirəm.
Mən əyləncə səviyyəsini keçə bilmirəm
Mən bu oyunu sevirəm, amma bu oyunla bağlı çox problemim var: 1. Siz 2-dən çox silah daşıya bilməzsiniz??? Mən çoxlu zombi filmi görürəm və zombi video oyunları 2-dən çox silah daşıya bilir!! amma bu oyunda siz ancaq 2 silah apara bilersiz,neden kimi? 2. Dəfələrlə zədələndiyiniz zaman sağlamlıq çubuğunuz pisdir və bir ürək və ya qalxan görürsünüz, ancaq bir oyunçuları trolling kimi əldə etməyə çalışdığınız zaman itdi, ədalətli deyil plus silahlar heç bir şey kimi yox oldu?, 3. Narıncı zombilər annoying aradan qaldırılması.
Stickman vs Zombies Akcja bon
Hmmm tamam əminəm😐
Bu oyun çox yaxşı zombi boss müxtəlif səviyyələrdə müxtəlif silahlar və daha çox döyüşür! Oh və arxa fonları çox yaxşı redaktə edirlər!!! Və komik şəkillər də yaxşı hazırlanmışdı, uşaqlar, bu çılğın oyun yanğındadır dostum, BUNU yükləməlisiniz!!!!!👊✊👊
O qədər möhtəşəmdir ki, partlayıram
Övladlarım bu oyunu SEVİR, Mən çox xoşuma gəlirəm
Çalışıram ki, qalib gəlməyəcək
Bu oyunu yükləməyin, çünki onlar virusdur
Zf
Yataq Oyunu 3 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Stickman vs Zombies Акционе xadr
Əyləncəli, lakin xarakterinizi hərəkət etdirmək üçün düymə bəzən ilişib qalır, baxmayaraq ki, o qədər də böyük deyil
Əvvəla hamıya salam necesiz.Bu muharibeye göre gire bilmirem.İnşallah bizim torpaqlarımız alınar ve biz hemişeki kimi güler üz olarıq. O ki qaldı oyuna çox yaxşı oyundu.Oynamamışıq amma bilirem ki yaxsi oyundu.Yükleyirem bu oyunu inşallah yaxsi olar.✋✋🇦🇿🇦🇿🤲🤲😘😘😍😍
😍😍😍😘😘😘😘
Bu dünyada boş bir oyundur
Ən yaxşı oyun 👌, lakin güclü robot olmalıdır
Mən oyunu açanda dərhal məni bağlayır!! Sərin deyil!!
Onun əla oyunu zəhmət olmasa 7-ci fəsli tez bir zamanda işə salın
Stickman vs Zombies Action fabc
COOL CONCEPT STICKMAN SADECE ENERJIYININ BU KADAR SÜRƏTLƏ GETMƏYƏSİNİ VƏ DAHA ÇOX ALIŞMAQ ÜÇÜN ÇIXMASINI İSTƏYİN VƏ GÖRÜŞÜMÜ KÖMƏK ETMİR.
təkmilləşdirmə mexanikası əladır, sikkələr və qiymətli daşlar əldə etmək asandır, beləliklə oyunu qazanmaq üçün yaxşı bir oyun. Ümumiyyətlə, həqiqətən əyləncəlidir
Əla oyundur, lakin daha çox silah və silaha ehtiyacı var: mini gun, mashety, çəkic, çarpaz yay, balta, çəngəl, çəngəl balta, sapand, nizə, ravolver, çaxmaqdaşı tapança, blunder buss, ox və ox və taser gun. Odur ki, yeni bir şey elan etdiyiniz zaman mənə xəbər verin.
Ən yaxşı, lakin daha yüksək səviyyəyə sahib olun
Mən bu oyunu 2 ildir oynamışam və hər şey qaydasındadır
Yaxşı oyundu
Əməliyyat zamanı oyun keçir, lakin.. bəzi səhvlər var, xüsusən də 'Reklam Videosu yüklənmir' səhvi, hətta yaxşı və sabit şəbəkəniz var və Oyun təxminən 20 dəqiqə oynadıqdan sonra həmişə çökür. Əgər Dev bunu düzəltmək niyyətindədirsə, bu oyun ölçüsü və əyləncəsi kimi 5 ulduza 🌟 layiqdir.
Magic Rush: Heroes RPG piv
Bu oyunu çox bəyənirəm, lakin bu oyunu tamamilə oflayn gündəlik meydançaya çevirin və ya multiplayer əlavə edin ki, dünya ilə rəqabət aparım və növbəti dəfə yeni yeniləmə gələndə onların bacarıqlarını necə oynadıqlarını görə bilim
Oyuna daxil ola bilmirəm, o, məni əsas ekrana göndərir
Çətin və çox əyləncəli olduğuna görə xoşuma gəlir
Yaxşı oyun bir az daha onist olun
Bu, indiyə qədər oynadığım çox pis oyundur
MÖHBƏT OYUN!! MƏN BU OYUNU TƏKMİL EDİLMİŞLƏRİNDƏN VƏ SİLAHLARINDAN ÇOX SEVİRƏM VƏ BU OYUN HAQQINDA HEKAYƏSİ GÖZƏLDİR. AMMA PROBLEM Odur ki, OLDUĞUM SƏVİYƏDƏN DAVAM ETMƏK GEREKİYYƏT OLARSA, ELANA BAXMAM GEREKİR. MƏNƏ GÖZƏL DÜŞÜNMƏM.... ZAFA EDİRSİNİZ. UHHHHH. BUNU DÜZƏLƏ YOXSA BU OYUNU SİLƏM. 😬😡
Bu oyun indiyə qədər oynadığım ən yaxşı stickman oyunudur, lakin kişilərin oynadığı ən yaxşı oyunlardan biridir və 2D olmasına baxmayaraq, hələ də yaxşı çox yaxşı qrafikadır, təşəkkür edirəm.bu oyunu hazırladığınız üçün tərtibatçı təşəkkür edirəm