Post by terhuchajeanhagg on Feb 24, 2022 0:21:45 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ AXES.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ AXES.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ raha lahti lukustada ▞▞▞
▞▞▞ AXES.io 2022 version ▞▞▞
Bruh, see mäng on lihtsalt halb. Esiteks, teiseks pandi mind inimestega mängu, ma tapsin järjest vähemalt 10 inimest (mis on ilmselgelt robotid, enne kui see on üks neist lollidest võltsitud võrgumängudest). Teiseks, kunstistiil on väga halb ja laisk. Kolmandaks, mängu nimi on "AXES.io" ja mõned relvad pole isegi kirved! Ärge laadige seda mängu alla.
ÄRGE RASKAKE OMA AEGA Mul kulus KOGU MÄNGU LÕPETAMINE 3 tundi. Olen mänginud mobiili 10 aastat ja see on esimene kord mu elus, kui ma näen mängu nii kõvasti raha kerjamas. See mäng EI OLE MITMEMÄNGIJA. IGA 10 MINUTI järel näete VÄHEMALT 7 LISAT (Ma arvan, et olen Mistplay lisamise praeguseks pähe õppinud). Kui laadite selle mängu alla, õnnitleme, see on madalaim aeg, milleni olete viivitamise osas kunagi jõudnud.
Kena mäng, kuid mäng vajab siiski rohkem värskendusi, näiteks etappide ja mitme mängija režiimi lisamist
Mäng, mis püüab mängijaid veenda, et see on tõeline mitmikmäng, kui mängite hoopis robotitega.
See on hea kiire tempoga tapmismäng, kuid ma ei tea, miks on selline "lendava kummituse" tõrge või mis iganes, millel ei paista olevat üldse kahju... kui ma jõuan lvl-ni 16 või kõrgemale, jätkavad surematud kummitustüübid lendamist kogu kaardil ja lihtsalt tapa kõik enda ümber...kas see on sinu mängu osa või smt??...see on tõesti tüütu
Miks see mäng pole mitmikmäng, on arendajatel maailmas rumal aju. robotid muutuvad lihtsalt võimsaks ja võimsaks, kuni on võimatu võita. Lisaks, miks te petate inimestelt 100+ dollarit lihtsalt kasutu taaselustamise pärast? Haletsusväärne mäng. Naaske suuremate ajurakkudega. See mäng on sama, mis headhunter.io, kuid raskem. Lõpetage oma mängudest sama koopia tegemine ja lõpetage kullakaevaja olemine.
AXES.io Aksiyon lhj
Väga juhuslik mäng, lõbus, mitme mängijaga mäng, WiFi-ühendus puudub, tüütud reklaamid, lihtsad ja lihtsad juhtnupud, võidu eest ei tasu maksta ja lõpuks parem kui Pewdiepie mugulsimulaator.
Ma ei saa aru, kuidas ma oma kontot hallan? Sisselogimisseanssi ei toimu. See ei ühti isegi selles rakenduses kuvatavate fotodega. See on ülalt alla vaade. Arvasin, et vaade kolmandale isikule. Aga mäng on sujuv ja fin siiski.
Tõesti suurepärane mäng, kui seda poleks rikkunud petturid, kes ujuvad kuidagi kõhuli ringi, et sa ei saaks neile pihta. Alguses tundub, et võidu eest tasutakse, kuid kui harjutate ja saavutate taseme, saate maja puhtaks teha (loomulikult ilma petturiteta), sest olen igapäevastes edetabelis koguni 7. kohal, kus 100+ tapab matši ilma maksmata ja palju muud. oluline ILMA PETMINE!! Käivitage häkkerid ja mulle meeldib jätkata teie mängu mängimist või mitte ja vaadata, kuidas see koos teie rahalise lisarahaga hulluks läheb
See on tore mäng ja mulle meeldib seda nii väga mängida! Ma hakkan selles mängus meister saama, aga nii palju........ Arvasite ära, LISAD!! Ma tahan oma WiFi välja lülitada, et poleks lisasid, aga ma pean võrgus mängima, nii et mul pole valikut. Kui te värskendate seda rakendust, lisage oma valitud mütsid ja lisage asju, mis aeglustavad teid. alla või aeglase uuesti laadimise aja. See muudaks mängu intensiivsemaks ja lõbusamaks ning paneks selle nendesse asjadesse, kus saate HP-ravi
Tundub, nagu mängiks AI vastu. Enamik nende visketest on täpsed, sealhulgas nende liikumise järgi.Peaaegu kogu aeg on "mängijad" keskendunud teile ja kui olete kõik üles saanud, hüppab eikusagilt välja mõni tegelane, kes on sinust tugevam, isegi kui ta pole punktitabelil. Mängus on justkui ainult 2 või 3 teist pärismängijat. Mäng on lõbus ja kõik peale nende asjade muudab selle küsitavaks. Edit: päris mängijaid pole. Kõik robotid. Internetis on vale. Vähemalt närveerige robotite eesmärki.
Ostu taastamise valik puudub??? Hea mäng, kuid natuke nördinud, et kõik mu ostud on kadunud.
Ma ei saa ikka veel täita igapäevast ülesannet: "jõuda lahingus tasemele 11", kuigi ma jõuan mängu lõpus lv 20-ni, kas ma võin teada, kuidas ülesannet täita või pole seda võimalik vea tõttu täita? Redigeeritud: ma üritan jõuda lv 11-ni ja siis tahtlikult surra, kuid ei saa ikkagi missiooni lõpule viia. Mõnikord muutub viga tapetud tegelasest langenud zombiks, keda ei saa ka mängus tappa.
Mulle meeldib mäng, kuid alati, kui olen matšis, ütleb see alati, et kahjuks on see mäng peatunud ja see sunnib mind mängust lahkuma. See pole ainuke probleem, kui ma kodunupule klõpsates matši kaotan, see sunnib mind vaatama reklaami, et minna avalehe nupule!!!! Ma annan sellele 2 tärni......
Pronks oli lõbus, kuni jõudsin hõbedani ja neil on nagu 10. lvl võimed, samal ajal kui ma olen 1. lvl ja suren pidevalt, kuna ma kuden ja nüüd ei saa hõbedast edasi
Äge, ma arvan, et mu viimane arvustus selle mängu kohta võeti maha. Kuid te olete mängu uuendanud, nagu ma oma viimases ülevaates ütlesin. Kõik, mida nüüd vajate, on lõpmatu kuninglik lahing, millel on 2 režiimi. hästi tehtud ja tehke endale õlale pai ja jätkake samas vaimus ja ei jõua ära oodata, kuni järgmise uuenduse tood 👍👌
Olen pettunud, sest mäng on muutunud heast halvaks.... TÕESTI HALB! Käigu uuendamiseks on mul vaja kuldset ja sama tüüpi käiku? Kuid teise varustuse saamiseks pean ma ostma rinnakorvi, mis maksab mulle kalliskive? Igapäevase otsingu tasuta rinnavõtmest lihtsalt ei piisa. KUULUTUSED! KUULUTUSED KÕIKJAL! Varem ilmusid reklaamid pärast 3-4 vooru mängimist või kui ma tahan saada 2x preemiat, kuid nüüd... ADFEST! Vabandust, pean olema aus, 1 tärn on enam kui piisav.
Nii palju kirveid hea mäng
AXES.io Märulimängud utx
Ma armastan seda mängu! Pidasin seda ainult nädal aega, kuid see on kindlasti väga lõbus. Mõnikord ei saa te enne surma ainsatki tapmist, kuid mõnikord võite tuua lahinguväljale hirmu. Mul oli paar ideed avatavate oskuste jaoks: 1, kõrvalekaldumine. See hävitab vastutuleva relva, kuid hävitab ka teie. See võib aidata teid turvalisemalt hoida, ilma et oleksite liiga operatiivne. 2, elu hingamine. Elustab sind ühe korra, kui sa sured, kuid see, kes su tappis, saab ikkagi punkte. Suurepärane mäng, jätka samas vaimus!
Ma armastan seda mängu väga, kuid pärast uut värskendust on probleem, et surmamatš on kadunud, ma nautisin seda režiimi, teine asi, et hilise vooru AI on ülivõimas, neil on palju HP-d, ma pean neid tabama nagu 5 korda, kuigi uuendan iga DMG eelist. Ma ei tea, kas see on mõeldud või mitte, aga palun parandage see ja andke meile surmamäng tagasi
Äge mäng. Ainus asi on see, et kui viite oma võimed teatud punktini, juhtub mingi tõrge ja üks tegelane libiseb näoga allapoole ja hakkab teid halastamatult jahtima. Ärge arvake, et see on tegelikult võrgus, sest tundub, et kõik on robot. Peale selle. Suurepärane aja tapja! Saaks 5 tärni, kui poleks tõrget ja relvi, mis läbivad seinu.
See on lahe, kuid need, mille ma lõpetan, mul pole midagi teha, vajan mängimiseks rohkem tasemeid ja rohkem aega tasemel /L 27. november 07:39 eile laadisin alla Axes.io, kuid see peatub 93% juures, kuid laadin alla agent lihtsalt nou ja täiuslik, ma läksin kohe mängima, tänan teid väga, teie meeskond proovib alati parimat, mõni töö, mõni mitte, vaid mäng, soovitan hankida Samsung galaxy Acore 2 jaoks Axes.io, mul pole üldse probleeme 😎👍👍
Võiks olla 5 tärni, aga mitte! Mäng on tõesti lõbus ja lõbus, kuid kui ületate 33. taseme ja kui olete selles hea, saate hõlpsalt 50 000 skoori, kuid kui hakkate seda tegema, märkate, et mängul on vigu ja te ei saa midagi teha... ma mängisin 20-25 minutit ja olin tasemel 63, tervis oli 20 000 ja järsku näidati -18678 ja järgmisel hetkel ma suren..seda poleks tohtinud seal juhtuda.
Wild Dinosaur Hunting Clash.io Aventure dmnz
Liiga palju reklaame.. Redigeeritud: 1 tärnist 3 tärnini.. Arendaja reageerib hästi, mäng on väga kena. Graafika on hea, juhtimine väga lihtne.. Ainus tõenäosus, et reklaame on liiga palju. Loodetavasti läheb see varsti paremaks. .
See mäng on üsna ebaõiglane ja ma ei mõtle mängus KÕIK REKLAAMID, ma suren, see küsib, kas ma tahan "reklaami taaselustamiseks vaadata", klõpsan "ei" ja siis SAAN REKLAAMI KUIDAS RESPAWNIGA, MIDA PURAT!? ja kui see ei saaks hullemaks minna, siis kui ma klõpsan uuesti ilmumiseks "jah", MÄNGIB SEE REKLAAMID JA SEE EI LÕPETA! PARANDAGE TE OLETE RAHANE MÄNG!
Hämmastav mäng, mis tekitab ülimalt sõltuvust. Ainus vastumeelsus on see, et kui jõuad viimasele areenile, siis sa tegelikult enam ei edene ja ma arvan, et areene peaks olema rohkem. Peale selle on mäng täiuslik
See on hea mäng.......liiga liigne hulk reklaame sunnib mind lõpuks varsti desinstallima. Muudab mängu peaaegu nauditavaks, oodates pool aega reklaame vaadates
Mäng on väga suurepärane, ma ei hooli reklaamidest, ma saan alati wifi välja lülitada, kuid kas saate vähemalt muusikat lisada, pls...
Oooommmmgagagg bestttt
see mäng on mürgi tõttu täiesti kohutav. sul võib olla 1000000 elu ja siis tuleb mingi mürgiga bot ja 1 tabab sind?? Palun eemaldage mürk, olen kulutanud sellele mängule palju raha ja vihkan seda mängu nii kaua, kuni mürk on asja. Ja mulle ei meeldi, kuidas kui teie võrgus on ainsad mürki sisaldavad robotid ja niipea kui mäng algab, on neil nagu 6 elu kõigega, siis ma leian, et see on tõesti loll, palun parandage see, ma palun teid.
Kindlasti puudub võrgumäng. Lülitasin WiFi ja mobiilse andmeside välja ning see lubas mul ikka mitu matši "online" mängida. See sarnaneb teiste .io-mängudega selle poolest, et see on natuke lõbus ajaviide, kuid ei midagi enamat.
Olgu, pärast hõbeliigasse jõudmist võib mäng veidi raskeks minna. Ja sellepärast ma seda mõnda aega ei mänginud. Võib-olla, kui saaksite selle tegelikult LIHTSAMAKS teha ja mitte siduda nõrgemaid mängijaid inimestega, kellel on üle 1000 või 500 hj. Mul oli see telefonis juba nädalaid, ma vaevu isegi mängin seda.. nii et ma desinstallisin selle. Ruumi raiskamine. 3/20 ei soovita seda inimestele, kes ei taha väljakutseid ja tahavad seda lihtsalt igavuse huvides nautida. Samuti ärge tekitage mängijaid keset kaklust.
suurepärane aja mööduja. lihtne PvP mehaanika ja suurepärased võimalused sularahapoes ning seda ei tasu üldse võita. igaüks saab hõlpsasti hankida kõik relvad ja tegelased ilma pärisrahaga maksmata. suurepärane mäng!
AXES.io Akcija qlf
Mäng on suurepärane ja kenade tekstuuridega, KUID KUI JÕUDAD HÕBELIIGA, ON MÄNGUGA LIITUMISEL VÕIMATU LÖÖDA, TULEB LOLL BOTT SINU POOLE HULLULI KIIRE KIIRUSEGA JA TAPAB SINUD KOHE!!! PALUN PARANDAGE SEE LOLL MÄNG SEE MÄNG ON LIHTSALT VÕIDUTAMISEKS MAKSMA ja jah, see on kõik, mida ma pean ütlema PALUN PARANDAGE SEE JUMALA MÄNG, aitäh
Võltsitud võrgurežiim, pole tõelisi mängijaid, kellega võidelda. "Serveriga ühenduse loomine" ja võltslaadimisaeg, et panna teid 2 minutiks uskuma, et tegemist on tegelikult mitmikmänguga. Kui te pole mitmikmängu veel kättesaadavaks teinud, ärge petke oma mängijaid. Palju parem on lihtsalt tunnistada, et teil pole võrgurežiimi. Vabandust, poisid, ma olen väljas. Vähemalt seni, kuni saadaval on tõeline võrgus mitme mängijaga režiim.
Ma jään sellest mängust jätkuvalt maha. ja kui ma vaatan reklaami. see viib mind rakenduste poodi. ja kui ma tagasi tulen, pean ootama ja ootama, et mängu saada. ja seal on nii palju reklaame, et ma pidin nii kaua ootama ja ma sain selle mängu peale nii vihaseks.
AXES.io Acción wvqz
Cheterid kõnnivad mööda seinu, võitlevad inimestega 97034 tervisega, inimesed sealt läbi viskavad seinu, inimesed, kes Regin seal terve tee üles nagu 2 sekundiga ja muud ka. Administraatorid ei tee sellega midagi. See muutis selle mängu õudusunenäoks! Eelkõige olin ma top 2 ja teine mängija kõndis tormi ja ei võtnud kahju! Ma pidin tormi minema ja selle tõttu surema. Ja see oli 2 tunni raiskamine!
Mängu värskendus rikutud mäng. Mäng oli varem suhteliselt raske ja lõbus, kuid hiljuti muutsid nad relvade hankimise viisi ja nüüd saate neid täiendada. Probleem on selles, et kaotasite kõik, mille nimel töötasite. Peale selle alustavad kõik poisid lahingusse astudes tohutute jõududega, samal ajal kui teil pole midagi. Enamikul juhtudel tapetakse teid mõne sekundi jooksul kohe pärast käivitamist. Ja protsess uute relvade ja soomuste hankimiseks ja teie enda uuendamiseks kestab täiesti igaviku.
Ma tõesti armastan seda mängu väga 😍, aga asi on selles, et sain kõik nahad ja mul pole muud tööd teha, proovige ka rohkem kaarte lisada ja luban, et hindan seda mängu 5 tärniga.
Kutt, miks pole salvestamise või automaatse salvestamise nuppu, ma töötasin umbes 2 tundi, et jõuda 12. tasemele ja kui ma vaid korra mängust lahkusin, nullis see kõik mu üksused ja tasemed ning ma olin tehtud ka pronkslavaga, palun lisage lihtsalt salvestamise nupp, et ma ei peaks nii palju aega sellele tobedale mängule raiskama, palun lihtsalt parandage mäng, ma tahan lihtsalt oma edusamme salvestada, et ma EI PEAKS SEDA TEGEMA KÕIK OTSAST PEALE
Okei
Mulle meeldis see mäng väga enne viimast värskendust, mil sai valida, kas mängida deathmatchi või battle royale’i. Nüüd on lihtsalt battle royale ja hoolimata sellest, kui hästi sul iga raja esimesel lõigul läheb, on kõik järgmisel alal 6 taset ja 200 HP sinust kõrgemal
Hea mang
Võtan tagasi oma viis tärni, ma ei taha teile anda ühtegi tähte, mida ma vihkan, kui arendajad ütlevad teile, mida teil on lõbus mängida. See, et võtsite meilt valikuvõimalused, millist mängu me mängida tahaksime, oli tõeline🤬 liigutusmees. Mis siis, kui ma ei taha, et mind väikeses ruumis pigistatakse ja 🤬...ja mis siis, kui ma ei taha ajapiiranguga mängida. See ei ole lõbus ega ka üle mõistuse nauditav. Mulle meeldib, et saime mängida nii kaua, kui tahtsime, täpselt nii kaua, kui meil oli ellujäämiseks neetud ümberpööramisoskusi. See on nõme!!