Post by terhuchajeanhagg on Feb 24, 2022 0:27:51 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Restaurant Paradise: Sim Builder ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Restaurant Paradise: Sim Builder IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odomknúť drahokamy ▞▞▞
▞▞▞ Restaurant Paradise: Sim Builder 2022 version ▞▞▞
Je to dobré, ale potrebuje pripojenie k internetu, môže výrobca tejto hry urobiť offline hru. Takže ju teraz vymažem, pretože nemôžem hrať.
problém s pripojením k hernému účtu, počítanie úspechov sa vždy vynuluje.
Je to cool a tak zábavné
Proste sa mi to páči, je to trochu nudné, ale chcem sa viac baviť
veľmi pekné a milé
skvelé
Naozaj sa mi páči správa reštaurácie a veľa mojich priateľov, ktorí hrajú túto hru, a moja sestra, ale nemôžem získať cenu v pozvánke, len sa to načítava, ale je to dobré
Naozaj milujem túto hru. Je to zábavné a ak chcete na čom pracovať, toto je tá najlepšia hra.
Toto je najlepšia simulačná hra reštaurácie, akú som kedy hral 🥰. Postavy sú v tejto hre také roztomilé a tak relaxačné 🥰🥀. Odporúčam každému, aby si nainštaloval a zahral túto hru. Je tam veľa zábavy. Páči sa mi to 🥰
je to také milé, páči sa mi to ,, sem tam nejaká reklama, ale stále dobré
Dobrá hra na využitie voľného času
V pohode
Užite si hru, ale v poslednej dobe stále padá (náhle opustenie hry).
Musel som túto hru hrať 2 roky a dostal som sa dosť ďaleko bez toho, aby som si niečo kúpil. Je to veľmi roztomilé a skvelý "spin-off" Happy Mall Story. Vymazal som to len preto, lebo som sa dostal do bodu „No, prekonal som to“, ale táto hra bola súčasťou mojej každodennej rutiny. Miloval som to! ♡
Restaurantparadis: Sim-spill Simulator phs
práve som začal.. zatiaľ sa mi aplikácia páči
milujem túto hru
Restaurant Paradise: Sim Builder სიმულაცია nhrx
Zasieva krásnu zver
Najlepšia simulačná hra. Hrám to od svojich 16 rokov a teraz mám osemnásť, stále som touto hrou nadšený. Dúfame v ďalšie zlepšenie!
Fruit Ninja 2 Fun Action Games Märulimängud wac
Milé, naozaj príjemné. Nie je to rip off ako niektoré hry, kde ste nútení míňať peniaze. V hre môžete získať všetko, čo potrebujete. Jediná chyba, mohli ste budovy otočiť o 360 stupňov, pretože ich umiestnenie môže byť nepríjemné
Aplikácia je zabijak času v dňoch, keď som sa nudil. Musíte predvídať ďalšiu budovu, ktorá musí otvoriť každú úroveň. Len dúfam, že každý ostrov sa dá postaviť od nuly ako ten prvý, ale s rovnakou nižšou cenovou expanziou ako ten posledný. Je to tak drahé.
Ako začiatočník je táto hra jednoduchá, zábavná a na môj vkus dobrá
Alonzo smúti za svetom
Nebaviť sa. Odinštalujem túto hru. Som z toho vypnutý. Hral som to s manželom a keď si dávame sprepitné, nerozumieme tomu. Snažili sme sa pozvať ľudí, ale nevieme ako. Keď sme napísali vývojárom, nedostali sme odpoveď ani žiadnu pomoc. Smutné, pretože som si myslel, že hra je zábavná a roztomilá. Momentálne sa moje hodnotenie zmenilo z 5 hviezdičiek na 1.
nie je to prihlasovanie
Roztomilé, zábavné, veľa práce - hralo sa iba pár hodín, ale nebolo potrebné prestať hrať, aby ste čakali na energiu atď.
membosankan
💔💔💔💔
El Paraíso del Restaurante Simulación zbqk
Veľmi dobré, ale chcem aktualizovať hru
Zatiaľ je všetko dobré. Nestretol som sa s ťažkosťami. Ale zatiaľ dávam 4 hviezdičky kvôli pomalému postupu hry.
milujem túto hru na prvý pohľad....ale som tak sklamaný...vždy, keď sa mi vypne telefón a nemôžem hru správne ukončiť, nemôžem obnoviť svoj účet. nebude akceptovať moje používateľské meno ani heslo. Som na úrovni 7 a musím začať znova na úrovni 1. ak nemôžem nájsť správne heslo pre túto aplikáciu na obnovenie môjho účtu, budem musieť túto aplikáciu odinštalovať. Prepáč. Túto hru som najskôr ohodnotil 5 hviezdičkami, ale teraz ju musím upraviť a zmeniť na 2 hviezdičky.
Skvelá hra a veľmi roztomilá, ale množstvo času, ktoré zaberie stavanie vecí a zbieranie peňazí, je trochu odrádzajúce.
Je to naozaj pekná hra, ale mám problém.. Nemôžem sa prihlásiť na môj fb účet alebo e-mail, takže dávam 3 hviezdičky.
Naozaj sa mi to páči, nehrabem sa v mojej peňaženke za všetko, čo sa snažím robiť, čo je veľké plus, pretože príliš veľa hier berie príliš veľa peňazí, keď vám v hre nič nedajú a hry zamrznú a všetko ostatné táto hra je úžasné žiadne problémy a je to rozkošné, hudba je pekná, nie je to otravné, je to pekná hra, ďakujem
💠Túto hru doslova milujem💙, Grafika je naozaj skvelá a úžasná a naozaj milujem animáciu💦, tiež túto hru odporúčam, nielen svojim priateľom, ale aj vám🎶... Bavte sa💠 Edit: Takže sťahujem túto hru znova a nemôžem sa prihlásiť, potom kliknem na slovo Nemôžem sa prihlásiť? potom musím vložiť svoje používateľské meno a ID Poznám iba svoje používateľské meno a časť ID, netuším, aké je moje ID, takže nemám na výber.... Teraz skopírujem svoje nové používateľské meno a ID Incase... (som taký hlúpy HAHAHAHAHA)
Môžete pridať tlačidlo zhromaždiť všetko?
je to dosť dobré, ale dal som mu len tri hviezdičky, pretože to nie je také náročné
Páči sa mi to, ale môžete pridať aktualizáciu, kde môžeme zmeniť farby budov a dekorácií?
úžasná hra! postavičky sú milé a v hre sa dá ľahko zarobiť.....je to oveľa lepšie ako príbeh z hotela a príbeh z nákupného centra....len jedna rada napísať názvy obchodov pod obrázok.....ďakujem za čítanie milí priatelia....
ochladzuje a zmierňuje stres
No je to roztomilé a okrem toho je to trochu obyčajné
Naozaj to milujem!!! Ďakujeme za zdieľanie tejto hry s nami, hráčmi z celého sveta. Grafika, štýl, mena, dokonca aj veľkonočné vajíčka. Naozaj to milujem
Nemôžem zabezpečiť svoj účet, pretože pri prihlasovaní cez facebook alebo e-mail sa vždy vyskytne chyba.
v pohode
Restaurant Paradise: Sim Builder Παιχνίδια προσομοίωσης exib
Je to dobré, ale NEMÔŽEM NÁJSŤ ID ALEBO MENO SVOJHO PRIATEĽA. A NA ODMENE JE PÍSANÉ "NÁROKOVANÉ", ALE DO SCHRÁNKY SOM NIČ NEDOSTAL. OKAMŽITE TO PROSÍM OPRAVTE.
Roztomilá hra, nevyžaduje veľa času ani úsilia. Niečo na hranie niekoľkokrát denne, zakaždým na pár minút.
Ďalšie informácie
velmi pekna hra
Gud